• 1
 • 2
 • 3
Text Size

Mijn bolletje

24 augustus 2012 kreeg ik oa de uitslag van de MRI-scan: ik blijk een brughoektumor te hebben. Ik heb heel veel gehad aan alle verhalen en reacties van het forum van de Brughoektumorsite.
Ik vind het fijn om mijn verhaal voor mezelf op een rijtje te zetten. Ik hoop echter door het hier te 'publiceren' anderen geholpen kunnen worden in hun 'worsteling' om de juiste beslissing te nemen. Onthoud goed: dit is mijn verhaal, ieder verhaal is weer anders!
Ik zou het heel fijn vinden als je na het lezen van mijn verhaal een reactie achter laat op de site.
Groet
Angelique

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that has been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
Posted by on in Ervaringen
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 1967
 • 4 Comments
 • Print

Weer een (hectisch) weekje verder...

En alweer is het zondag en kijk ik terug op een hectisch weekje.

Terwijl ik maandagmiddag mijn ' middagslaapje' heerlijk buiten in de zon heb doorgebracht, waren we dinsdagmiddag in het ziekenhuis. Dit keer niet voor mij, maar voor Jos. Tot onze grote schrik kregen we te horen dat er bij hem prostaatkanker geconstateerd is. Hoewel het nog in een vroegstadium is, betekent het wel dat hij geopereerd moet worden. Op donderdagmiddag zaten we opnieuw in het ziekenhuis en vrijdag kregen we te horen dat hij 21-3 geopereerd gaat worden.

Zo'n onrustig en emotioneel weekje is niet bevorderend voor een voorspoedig herstel: ik ben erg moe, mijn wonden/littekens zijn onrustig en pijnlijk. Hoewel de dikke korst van de wond achter mijn hoofd eraf is, zijn er nog wel een aantal korstjes en regelmatig 'lekt'  er wat vocht uit de wond en vormen zich nieuwe korstjes. Mijn schedel/huid is pjnlijk en trekt.

het positieve bericht van deze week is dat ik het idee heb dat de massage van mijn gezicht (en de tijd) een goed effect heeft op mijn aangezichtszenuw: mijn glimlach wordt weer steeds symmetrischer en ik kan weer fluiten!

Rate this blog entry:
0

Comments

 • Danny Dollé
  Danny Dollé zondag, 10 maart 2013

  Wat een naar bericht Angelique, zeker wanneer je zelf nog aan het herstellen bent. Mijn vader is er enige jaren terug ook aan geopereerd en weer goed hersteld. Ik wil juliie beide heel veel sterkte wensen met deze nieuwe tegenslag. Weer een periode om goed op zoek te gaan naar de verschillende operatie opties, die ik toendertijd ook op een rijtje heb gezet voor mijn ouders.
  Groetjes Danny en jij verder sterkte met het herstel.

 • Marianne
  Marianne zondag, 10 maart 2013

  Wat een rot bericht Angelique. Bah dat kan er nog wel bij.
  Ik wil jouw Jos en jou heel veel sterkte toewensen en ik wens jou Angelique sterkte met je herstel.
  We steken de kaarsjes maar weer aan. Baat het niet het schaadt ook niet , toch?
  Groetjes,
  Marianne

 • Guest
  Lisette zondag, 10 maart 2013

  Hallo Angelique
  Ik kan me goed voorstellen dat jullie een spannende week achter de rug hebben. Zwaar als je zoiets te horen krijgt en dat terwijl jij nog volop aan het herstellen bent.
  Ik wens jullie sterkte voor de komende tijd.
  Ik denk aan jullie.

  groetjes
  Lisette

 • Rene
  Rene maandag, 11 maart 2013

  Hoi Angelique,
  Alles komt altijd tegelijk. Heel herkenbaar.
  Heel veel sterkte en geluk toegewenst!
  Groetjes, Rene

Leave your comment

Guest zondag, 13 juni 2021

Brughoektumor Informatie

 • All
 • Na
 • Tijdens
 • Vooraf
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Diagnose

  Wanneer u op deze site terecht komt is zeer waarschijnlijk de diagnose brughoektumor al gesteld. Het is van belang de
  • Vooraf
 • Behandelingen

  Nadat de diagnose brughoektumor is gesteld zijn er vier mogelijke behandelplannen. Wait & Scan Bestraling Operatie Combinatie, operatie gevolgd door
  • Tijdens
  • Vooraf
 • Resultaten

  Nadat u hebt kunnen lezen wat de verschillende behandelmethodes zijn, wilt u natuurlijk weten wat u daarna als resultaat mag
  • Na
  • Tijdens
 • Keuze maken

  Nadat U bent bekomen van de schrik, informatie heeft gevonden over de verschillende behandelingen en de resultaten, zult u zich
  • Vooraf
 • Begeleiding & Nazorg

  Wat vaak terugkomt wanneer je spreekt met lotgenoten, of fora er op naleest, is dat de begeleiding en nazorg na
  • Na
  • Tijdens
  • Vooraf
 • BHT & Werk

  Begrip Niemand ziet van buiten af dat u een brughoektumor heeft, en ook wanneer u er eenmaal vanaf geholpen bent
  • Na
  • Vooraf
 • Lotgenoten

  Het kan een grote steun zijn om te weten dat u niet de enige bent met een brughoektumor, er zijn
  • Na
  • Tijdens
  • Vooraf
 • Vragen & Antwoorden

  FAQ. Er is hier een begin gemaakt om een FAQ op te stellen, deze is nog in ontwikkeling, veel vragen
  • Na
  • Tijdens
  • Vooraf