• 1
 • 2
 • 3
Text Size

Verhalen van brughoektumor lotgenoten

Omdat er nogal wat onvrede was over de voorlichting en nazorg bij een brughoektumor ben ik deze site begonnen om anderen te helpen en steunen. Ik blog zelf niet heel veel maar ben wel druk met het updaten en verbeteren van de site, waarvoor jullie input van harte welkom is.

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that has been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
Posted by on in Ervaringen
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 1409
 • 5 Comments
 • Print

Synchroniciteit ...het blijft aanwezig.

Afgelopen vrijdag ging ik kijken voor een andere auto, bij een landelijke keten van een bekend autobedrijf. Er stond een auto naar mijn zin, had ik al gezien op internet, en uitgerekend hoeveel er geld er bij zou moeten.

Bij binnenkomst zit de verkoper aan de telefoon, en het is een vrij onplezierig gesprek, waarbij hij wat verwijten maakt naar iemand. De exacte strekking van het verhaal wordt mij niet duidelijk, omdat ik het niet goed kan verstaan, maar het roept bij mij wel direct een weerzin op tegen het bedrijf en zijn verkoper.
Na enige tijd wordt er eindelijk een eind aan het gesprek gemaakt en probeer ik tot een overeenkomst te komen. Helaas lukt dit niet omdat de verkoper een belachelijk bedrag noemt en daar geen euro van afwijkt. Prima geen deal dus, en ik ga enigszins bedrukt weer richting huis.

Ik had al gezien dat er een vergelijkbare auto bij een andere vestiging van dit bedrijf stond, en besloot daar samen met Wendy vandaag heen te gaan. De binnenkomst was al direct heel anders, we werden door een gastvrouw attent verwezen naar een verkoper. Zeer vriendelijke man, wat jonger dan ik. En de sfeer was direct ontspannen.
Wederom gesproken over wat er bij zou moeten en we kwamen tot zaken. Tot zo ver niets aan de hand.

Vervolgens vraagt hij mij om mijn email adres, ik gebruik dan altijd mijn gmail adres, maar dat moet ik dan altijd spellen en roept wel eens om verwarring, dus ik besluit nu eens tegen de gewoonte in, mijn @bhtinformatie.nl adres te geven.
De verkoper kijkt mij vragend aan en vraagt, bht? Wat terughoudend vertel ik wat het betekend, en dat ik een website heb opgericht voor lotgenoten. Eigenlijk vertel ik dat niet graag in dit soort situaties, wie interesseert dit verder nou? De verkoper blijkt wel geïnteresseerd en vraagt door. Dus ik vertel nog even dat er maar zo'n 400 patiënten per jaar zijn en het vrij zeldzaam is.

Hierop reageert de verkoper met het volgende, bij de directeur van de landelijke keten, was rond de paasdagen een brughoektumor geconstateerd, van zo'n 3 cm (net zo groot als die van mij was) en wordt begin Juli in het LUMC geopereerd. Hij was twee weken terug langs geweest en had dit aan hem verteld.

Bij mij en Wendy liepen de rillingen over de rug en we hadden moeite onze emoties onder controle te houden. Wat is nu de kans dat deze opvolging van "toevalligheden" plaats vinden en dit ter sprake komt? 

Het overtuigd mij er wederom van, dat we allen met elkaar verbonden zijn, en ik vind dat een fijn idee.

De blijdschap over de nieuwe auto is nu wat op achtergrond, maar ik ben er van overtuigd dat het een geweldige auto zal zijn voor ons! Volgende week woensdag mag ik hem ophalen.

En ik moest het verhaal even kwijt, dus gelijk maar even geblogd.

 

 

Rate this blog entry:
0

Comments

 • Guest
  Lisette maandag, 13 mei 2013

  Ha Danny
  Wat een verhaal! Inderdaad, dit moet gewoon zo zijn, kan niet anders.
  Het onprettige gevoel bij de eerste verkoper, de heel andere ervaring op de andere vestiging en dan het BHT verhaal, meant to be!

  Veel rijplezier straks in de nieuwe auto!

  groetjes
  Lisette

 • Angelique
  Angelique dinsdag, 14 mei 2013

  Hoi Danny

  Je schreef het al eerder: toeval bestaat niet!
  Het heeft gewoon zo moeten wezen, maar een beetje bizar is het wel.

  Groetjes
  Angelique

 • Guest
  marianne dinsdag, 14 mei 2013

  Ha Danny,
  Wat ben ik blij dat je dit opschreef. Ik heb zo ongeveer hetzelfde meegemaakt , maar dan bij mijn tandarts. Ik moest gewoon op controle , had een lekkende kies dus nieuwe afspraak. Op die dag kon ik niet omdat ik naar Leiden moest. Leiden zegt hij, daar komt mij schoonzus ook , ze heeft een brughoektumor. Nou zeg ik keek echt of ik het in Keulen hoorde donderen. Zo zie je maar weer.
  Groetjes,
  Marianne

 • Danny Dollé
  Danny Dollé dinsdag, 14 mei 2013

  Wow Marianne, voor mij weer fijn om jouw verhaal te horen, ben blij dat ik niet de enige ben. Nogmaals vroeger legde ik dit soort zaken gewoon naast me neer en vond het vaak onzin als een ander zo'n verhaal had. Wanneer het jezelf overkomt begrijp je de impact pas echt. Dank je.

 • Mark
  Mark dinsdag, 14 mei 2013

  Een exta speciale auto, in ieder geval het verhaal er achter :D
  Wel apart dat het zo kan lopen.
  Veel plezier met de nieuwe kar.
  Groetjes,

  Mark

Leave your comment

Guest maandag, 25 januari 2021

Brughoektumor Informatie

 • All
 • Na
 • Tijdens
 • Vooraf
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Diagnose

  Wanneer u op deze site terecht komt is zeer waarschijnlijk de diagnose brughoektumor al gesteld. Het is van belang de
  • Vooraf
 • Behandelingen

  Nadat de diagnose brughoektumor is gesteld zijn er vier mogelijke behandelplannen. Wait & Scan Bestraling Operatie Combinatie, operatie gevolgd door
  • Tijdens
  • Vooraf
 • Resultaten

  Nadat u hebt kunnen lezen wat de verschillende behandelmethodes zijn, wilt u natuurlijk weten wat u daarna als resultaat mag
  • Na
  • Tijdens
 • Keuze maken

  Nadat U bent bekomen van de schrik, informatie heeft gevonden over de verschillende behandelingen en de resultaten, zult u zich
  • Vooraf
 • Begeleiding & Nazorg

  Wat vaak terugkomt wanneer je spreekt met lotgenoten, of fora er op naleest, is dat de begeleiding en nazorg na
  • Na
  • Tijdens
  • Vooraf
 • BHT & Werk

  Begrip Niemand ziet van buiten af dat u een brughoektumor heeft, en ook wanneer u er eenmaal vanaf geholpen bent
  • Na
  • Vooraf
 • Lotgenoten

  Het kan een grote steun zijn om te weten dat u niet de enige bent met een brughoektumor, er zijn
  • Na
  • Tijdens
  • Vooraf
 • Vragen & Antwoorden

  FAQ. Er is hier een begin gemaakt om een FAQ op te stellen, deze is nog in ontwikkeling, veel vragen
  • Na
  • Tijdens
  • Vooraf