Posted by on in Ervaringen
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 1652
 • 4 Comments
 • Print

Hè hè

Precies 21 dagen na mijn operatie. En eindelijk,,,,, ik voel me wat beter. Ben zelfs even buiten geweest. Heerlijk. Weliswaar gebruik ik nog medicatie voor de pijn e.d maar dat is niet erg.

Ik voel me beter en het gaat ietsjes beter en dat is belangrijk. Ik zou bijna mijn enorme positieve instelling verliezen, maar nu is het er weer.

Gisteren al op controle geweest. Dat was wel een hele opgave. 2 uur heen en 2 uur terug in de auto, maar goed ook dat hebben we overleefd.

Wond zag er erg mooi uit. Als mijn oog niet verbeterd dan heb ik een brief voor de oogarts. Maar..........ik moet heel veel geduld hebben. Jammer maar helaas.

Volgende week komt de mime therapeut thuis. Ben benieuwd of mijn oog en mond nog verbeterd. O ja mocht het niet verbeteren dan heb ik volgens ons aller Cobie recht op botox behandeling. Maar dat ga ik dus niet doen. Br br weer spuitjes. Nee daar moet Marianne niet aan denken.

Tot de volgende keer.

Groetjes van Marianne

 

Rate this blog entry:
0

Comments

 • Guest
  Ronald bant woensdag, 25 september 2013

  Hoi Marianne,

  Goh wat lekker voor jou dat jij je nu weer wat beter voelt. Dat heeft toch wel lang geduurd. En fijn dat het er zo goed uitziet.
  Thnx ook voor jouw berichtje als reactie op mijn dilemma.
  Ik had al een idee om voor OK te kiezen, inderdaad ook omdat dat ding er niet hoort, maar ik neig nu steeds meer naar OK.
  Maar goed, eerst morgen nog even gesprek met van der Mey een de radioloog.

  groet en verder sterkte

  Ron@ld

 • Guest
  Lisette woensdag, 25 september 2013

  Ha Marianne
  Fijn te horen dat je langzaamaan iets vooruit gaat. Dat het langzaam gaat is heel logisch, na die enorme klus moet je hoofd (en je hele lijf) er echt van bijkomen. Ik weet nog goed dat ik in de 2e week na de operatie na een kwartier zitten, alweer moest gaan liggen, ik had zo'n last van mijn nek en ik was totaal uitgeput. Volgens mijn professor krijgen alle zenuwen in het operatiegebied een opdonder en het kost echt behoorlijk wat tijd voordat alles weer een beetje tot rust gekomen is. Dus heel veel geduld en rustig aan alles opbouwen :D

  lieve groetjes
  Lisettte

 • Danny Dollé
  Danny Dollé donderdag, 26 september 2013

  Hi Marianne, fijn om te horen dat je je positivisme hervonden hebt, dat is al het halve werk. Ik hoop dat alles gewoon met de tijd vanzelf wegtrekt en je je weer heerlijk gaat voelen. Dat heb je zeker verdiend. Probeer lekker te ontspannen met een leuk boek, muziek of filmpje en wellicht wat wandelen en geniet daar ook van.
  Veel succes, Danny.

 • Angelique
  Angelique zondag, 06 oktober 2013

  Hoi Marianne

  Misschien kan je tzt de botox onder algehele verdoving krijgen? (Ha-ha)

  Groetjes
  Angelique

Leave your comment

Guest maandag, 25 januari 2021